Patientfall inom dermatologi – med uppföljande webbseminarium – för dig som arbetar i primärvården 24 maj kl 12!

Det uppföljande webbseminariet hålls onsdag 24 maj kl. 12:00, där Mats Berg går igenom fallet, svarar på frågor och tar upp de nya riktlinjerna från SSDV för behandling av handeksem.

Gör som hundratals av dina kollegor redan gjort – hjälp Lisa 25 år som söker vårdcentralen på grund av besvär med handeksem. 

Fallet riktas framför allt till dig som arbetar inom primärvården. Naturligtvis kan det även vara intressant för annan sjukvårdpersonal.

I detta fall får du följa Lisa 25 år som söker dig för besvär med handeksem och torra händer. Du kommer att ställas inför en rad kliniska frågeställningar för att kunna hjälpa Lisa på bästa sätt.

Efter du genomfört detta fall kommer du att få möjlighet att registrera dig för ett webbseminarium där Mats Berg fördjupar diskussionen kring patienter med handeksem och även tar upp de nya riktlinjerna.

Det digitala patientfallet tar ca. 7 minuter att genomföra och efter fallet har du möjlighet att få en sammanställning med kommentarer av Mats Berg kring hur du och dina kollegor svarat. Det är naturligtvis frivilligt och oavsett om du vill ha denna feedback eller inte så förblir alla dina svar i utbildningen anonyma.

Fallet och webbseminariet är utvecklat av IM Meducate tillsammans med Mats Berg, dermatolog och docent, hudmottagningen SkinDoc i Danderyd och med ekonomiskt stöd av Galenica AB.

Missa inte möjligheten att anmäla dig till patientfallet och webbinariet!

Lycka till önskar teamet på Internetmedicin och Galenica AB

mats berg
Oviderm-015-SE-20230427